Annelore D'Hallewin

Annelore is aanwezig in MDP de Beuken op de volgende momenten:

  • Dinsdag: 8u30 - 19h

0477 69 04 11
annelore.dhallewin74@gmail.com 

Mijn missie is mensen begeleiden op hun pad om gelukkiger te zijn. Mensen zichzelf laten groeien in wie ze zijn ! Mensen helpen om hun eigen verhaal te schrijven. "Jij bent de motor die ik graag laat starten"

Vanuit mijn ervaring en kennis als psychologe, psychodynamische therapeut en mijn eigen bewustwordingstraject heb ik er dan ook bewust voor gekozen om mensen te coachen op hun pad en zoekproces tot hun eigen bewustwording.

SAMEN zoeken we waar je kracht ligt, want het antwoord ligt in jezelf en mijn missie is te helpen dit antwoord zichtbaar te krijgen voor jezelf!

Door mijn ruime praktijkervaring en opleiding als psychologe ben ik sterk in het herkennen van dynamieken die belangrijk kunnen zijn om tot je 'echte zelf' te komen.

Jou laten schitteren in wat je doet, wie je bent.

Door het gebruiken van creatieve methodieken, een eigen verhaal, boekje, gesprekken in een huiselijke sfeer liefdevolle vraagstellingen, begeleid ik je graag vanuit mijn hart naar je eigen boeiend, mooi verhaal.

Ik geloof sterk in je eigen energie die je bezit en kan leren versterken. Vanuit je eigen kracht, energie leef je je eigen leven.

Trek aan wat je zelf wil!! Elke bewuste keuze is goed want het is JOUW keuze!

Ik help je 'ruimte' te vinden voor positieve gedachten, creativiteit, spiritualiteit, meditatie….. zodat je zelf uit je comfortzone kan stappen en handelen vanuit JE HART . Jij zit aan het stuur van je eigen leven! Leer in je eigen kracht te staan.

Innerlijke wijsheid vind je door uit je hoofd te stappen en weer vanuit je Hart te leven.

Begeleid worden is een teken dat je de regie van je leven in eigen handen neemt.

Ik ben een psycholoog met een zachte, gedreven vriendelijke uitstraling die sterk gelooft in ieder zijn eigen mogelijkheden en krachten. Door te luisteren, door de juiste vragen te stellen, door je eigen proces in gang te zetten, door je te leren dankbaar te zijn, door je inspireren, door je eigen kwaliteiten te zien,… zoeken we samen naar je eigen diamant die op jou ligt te wachten.